Despre

Misiunea

Comunitatea Hyperboreea este comunitatea oamenilor capabili să contribuie cu viziunea și realizările lor la o schimbare de paradigmă în societatea noastră.

Comunitatea Hyperboreea acționează într-o abordare multi și transdisciplinară în domeniile științei, cunoașterii și dezvoltării personale, având ca scop final oferirea de soluții inovatoare, capabile să revoluționeze viața tuturor.

Comunitatea Hyperboreea își propune să folosească știința pentru a găsi răspunsuri la întrebările fundamentale cu privire la sensul vieții umane.

Membrii comunității noastre vor să contribuie la crearea unei lumi mai inteligente, mai bune, mai curate, mai elevate, mai prospere, în care oamenii să fie ajutați să își împlinească potențialul pe care îl au.

Împreună, vom reuși!

De ce Comunitatea Hyperboreea”?

Din două motive:

  1. Numele comunității face trimitere la un tărâm mitologic care a fascinat Antichitatea: HIPERBOREEA – o lume ideală în care se spune că oamenii erau mereu tineri și trăiau fericiți 1000 de ani.
  2. Geto-dacii, strămoșii principali ai românilor de astăzi, sunt asociați de izvoarele istorice antice, grecești și latine, cu lumea mitică a hiperboereenilor. Astfel, documentele istorice ale antichității îi numesc adeseori pe geto-daci hiperboreeni sau veniți din Hiperboreea.

Cine suntem

Descoperiți oamenii care colaborează pentru dezvoltarea acestui proiect, accesând pagina „Departamente”, AICI.

Abonează-te la newsletter pentru cele mai interesante articole!

Vă mulțumim că ați devenit abonat la newsletter-ul Comunității Hyperboreea!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Comunitatea hiperboreea va folosi adresa dvs de email in scopuri informative